Thewissen Financieel Advies

Jos Thewissen is geen onbekende in de financiële- en assurantie wereld. In 1997 begonnen bij Assurantie Adviesbureau Cobben en via Zuidstaete de laatste jaren werkzaam geweest bij Geurts + Partners. Gedurende deze 25 jaar is er een enorme ervaring opgedaan op het gebied van hypotheken, vermogensopbouw, verzekeringen en financiële planning.

Financiële beslissingen neem je niet zo maar, daar denk je over na en je wint informatie in. Een gedegen advies is daarbij essentieel. Bij dit advies hoort u centraal te staan, waarbij maatwerk een must is. Jos Thewissen zorgt met een persoonlijke touch ervoor dat u zich op uw gemak voelt daarnaast ontzorgt hij u tijdens het advies traject. De focus ligt op totaal advies, waarbij de vertrouwensband met u als klant nooit uit het oog wordt verloren. Er wordt naar uw wensen geluisterd en indien er financiële risico’s naar boven komen tijdens het advies, worden deze benoemd en daar waar mogelijk afgedekt. Deze manier van werken is zijn handelsmerk geworden en dit zet hij voort in zijn eigen adviesbureau.

Jos Thewissen maakt naast zijn eigen kennis en expertise gebruik van zijn netwerk, dit kan u een aanzienlijk financieel voordeel opleveren. Niet alleen op dit moment, maar ook gedurende de gehele looptijd. Uw financiële zaken zijn onze zorg, voor nu maar zeker ook voor later!