Thewissen Financieel Advies

U gaat een huis kopen. Dan heeft u waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Maar weet u welke hypotheekvorm voor u het meest passend is, hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek? Met hypotheekadvies van Thewissen Financieel Advies help ik u hierbij. Duidelijk en overzichtelijk.

Oriënterend gesprek

Het oriëntatiegesprek is een kostenloos gesprek waarin ik samen met u de mogelijkheden bekijk. Samen bespreken we uw financiële situatie aan de hand van uw persoonlijke wensen en doelen. Daarbij geef ik algemene informatie over de producten die mogelijk interessant voor u zijn. Dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Passende lening

Thewissen Financieel Advies biedt een persoonlijk, passend advies. Samen met u wordt niet alleen gezocht naar een passende hypotheekvorm maar ook naar een passend bedrag. Bij het opmaken van een persoonlijk advies worden ook uw toekomstige wensen en doelen meegenomen.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek kijk ik samen met u naar uw financieel totaalplaatje. Zo krijgt u niet alleen advies omtrent uw hypotheek maar krijgt u ook inzicht in uw toekomstige financiën. Het hypotheekadvies bestaat niet alleen uit uw hypotheek. In dit advies wordt namelijk ook rekening gehouden uw arbeidsongeschiktheids- en werkeloosheidsverzekering.